Bitcoin Code Anmeldelse: Virker det eller er det en scam?

Er du nysgerrig på kryptorobotten Bitcoin Code? Så har du måske også stillet dig selv spørgsmålet: Virker det, eller er det en scam? Vi spekulerede på den samme ting og besluttede at teste, hvordan det fungerer i praksis. Vores konklusion er, at Bitcoin Code ikke er en scam! Det fungerer i højeste grad.

I denne artikel kan du læse mere om vores oplevelser og lære alt, hvad du har brug for at vide for at komme i gang med kryptotrading ved hjælp af Bitcoin Code.

Bitcoin Code Logo
 • Nemt at bruge
 • Accepterer kreditkort
 • Telefonsupport
 • 87% Succesrate

Officielt link til Bitcoin Code: www.thebitcoinscode.com

Vores erfaring med Bitcoin Code

Før vores egen test af Bitcoin Code forsøgte vi at læse så meget som muligt om handelsrobotten. Det sker, at nogle mennesker hævder, at det er en scam, og det er præcis, hvad vi ønskede at undersøge.

Selve robotten er baseret på software med sofistikerede algoritmer, der automatisk kan handle kryptovalutaer. Programmet er baseret på kunstig intelligens og er ret avanceret. Derfor er det en god ide at nøje overveje, hvordan den skal indstilles til at maksimere sit potentiale. Bundlinjen er imidlertid ikke en scam, men et legitimt værktøj til automatiseret Bitcoin-handel.

Bitcoin Code kan bruges til at handle både Bitcoin og andre kryptovalutaer ved hjælp af en avanceret handelsrobot. Det er dig selv, der indstiller risikoniveauet og andre ting ud fra dine egne ønsker, hvilket gør det sikkert, og du kan konstant overvåge robottens handler.

Bitcoin Code Hjemmeside

Officielt link til Bitcoin Code: www.thebitcoinscode.com

Er Bitcoin Code pålidelig?

På hjemmesiden med Bitcoin Code findes der mange gode anmeldelser samt succeshistorier fra mennesker, der har tjent mange penge ved hjælp af Bitcoin Code.

Det er værd at huske, at disse anmeldelser er der af en grund – til at lokke dig til at prøve det med håb om at tjene den store sum penge. Det er værd at have en vis skepsis, men vores vurdering er, at Bitcoin Code absolut er rentabel, men at du muligvis ikke skal have forventninger til at tjene livsforandrende penge fra starten.

Alligevel er hjemmesiden pæn, let at forstå og tydelig. Bitcoin Code er et seriøst produkt, der giver mulighed for at tjene penge, men du skal have realistiske forventninger til, hvad der kan opnås på kort tid.

Vores resultater fra testen af Bitcoin Code

Vi testede Bitcoin Code med 250 dollars. Her er vores resultat:

 • Over 80% af de handler, robotten udførte, opnåede overskud
 • Bitcoin Code fungerer i praksis og er derfor ikke en scam
 • Det er en fordel at holde øje med robotten kontinuerligt for at reducere risikoen for tab
 • Det er klogt at begrænse sine indskud i starten
 • Der er risici ved automatisk handel – der er aldrig en 100% garanti for fortjeneste

Bitcoin Code er stolt af at deres brugere angiveligt tjener op til $ 13.000 om dagen ved hjælp af deres software. Vi kan dog hverken bekræfte eller afkræfte dette, da vi kun testede handel med mindre beløb.

For at opnå sådanne resultater er du sandsynligvis nødt til at indsætte mange flere penge, hvilket måske ikke kan anbefales, i hvert fald ikke i starten. Vi var dog i stand til at opnå gode resultater selvom vi lavede et lavt indskud.

Sådan registrer du dig hos Bitcoin Code

Registrering og start af Bitcoin Code er hurtig og nem. Du udfylder personlige oplysninger, kontakt og så videre, og du bliver derefter bedt om at bekræfte din ansøgning via e-mail, som du modtager i din indbakke. Derefter foretager du din første indbetaling og kan komme i gang med Bitcoin Code. Sådan foregår registreringen, trin for trin:

Trin 1: Registrer dig

Bitcoin Code oprettelse

Det koster ikke noget at tilmelde sig. Du udfylder dine oplysninger og venter på en e-mail med bekræftelse. Når du har fulgt instruktionerne i e-mailen er du klar, og du er registreret. Klik her for at gå til Bitcoin Code.

Trin 2: Du får en konto

Når den er verificeret, vil din konto automatisk blive linket til onlinemægleren, som Bitcoin Code samarbejder med. Derefter kommer en anmodning om indbetaling for at komme i gang ordentligt.

Trin 3: Indsæt penge

Bitcoin Code indbetal

Du vil se en knap, der siger “indbetal”. Klik på det for at komme til betalingssiden. Der indbetaler du penge gennem en af følgende muligheder:

 • Kredit/debitkort (Visa eller MasterCard)
 • GeoTrust
 • PCI

Indskud kan foretages fra 250 dollars, hvilket er et rimeligt niveau for de fleste mennesker at komme i gang med. Det er også muligt at foretage større indskud, op til 15.000 dollars.

Bitcoin Code, Deposit

Trin 4: Tid til at handle

Når du begynder at handle, er det dig, der angiver nøjagtigt, hvordan du vil have din handel til at foregå. Du kan vælge mellem flere forskellige kryptovalutaer. Både Bitcoin og andre mere eller mindre kendte valutaer er tilgængelige.

Det er ret selvforklarende, når du først er inde i kontrolpanelet for Bitcoin Code. Du starter med at vælge, hvilken risiko du ønsker, at din handel skal have. Med mere risiko kommer større potentiale, men samtidig øget risiko for at miste din investerede kapital.

Platformen har også en mulighed for manuelt at styre handelen. Det er dog mere almindeligt, at folk vælger at lade robotten gøre det, og derfor valgte de Bitcoin Code fra starten. Når du handler automatisk, behøver du kun justere købsstørrelsen, og hvilken fortjeneste du vil opnå.

Bitcoin Code, Trading

Fordele og ulemper ved Bitcoin Code

Bitcoin Code har mange fordele, hvilket gør det til et anbefalet produkt. Nogle fordele er:

 • Demokonto – Det er muligt at starte en demokonto for at prøve, før du bruger rigtige penge.
 • Høj profitandel – I vores test lykkedes det robotten at levere overskud i over 80% af alle handler.
 • Bekræftet – Vi kan bekræfte, at robotten fungerer, og at det ikke er en scam.
 • Nem udbetaling – Det er nemt at få dine penge ud når som helst døgnet rundt.
 • Sikker – Bitcoin Code har god sikkerhed med smart verificeringsproces og en mægler, der holder styr på de penge, du indbetaler.
 • Support – Der er en aktiv support, der kan nås døgnet rundt hvis nødvendigt.

Der er nogle ulemper, som vi også skal tackle. Dette er ulemperne, vi fandt:

 • Kurtage – Bitcoin Code opkræver 13%, når du handler. På samme tid opvejes dette af den høje fortjeneste, og du vil sandsynligvis tjene disse penge hurtigt.
 • Kræver opmærksomhed – Det anbefales, at du holder øje med handelsrobotten og kontrollerer den regelmæssigt. Så det vil ikke være en helt passiv indkomst, men du bør af og til logge ind og se, at alt kører ordenligt.
 • Risiko – Der er altid en risiko ved denne type kryptohandel. Det er vigtigt at være forsigtig og bevare en vis kontrol.

Konklusion

Vi kan konkludere, at Bitcoin Code fungerer. Det er måske ikke muligt at tjene så mange penge, som de skriver på deres hjemmeside – i hvert fald ikke uden at indsætte en ret stor kapital fra starten. Vi anbefaler at tage det lidt roligere i starten, men produktet fungerer og formår at levere overskud i de fleste tilfælde.

Alt i alt er Bitcoin Code en af de mest interessante investeringsmuligheder på markedet lige nu. De markedsfører sig selv lidt optimistisk, men vi ved, at du kan tjene en masse penge på robotten med kun en lille investering.

Bitcoin Code Logo
 • Nemt at bruge
 • Accepterer kreditkort
 • Telefonsupport
 • 87% Succesrate

Officielt link til Bitcoin Code: www.thebitcoinscode.com

Nej. Det er muligt at handle med robotten, og indskud og udbetalinger fungerer som de skal. Med tålmodighed og en forsigtig tilgang kan Bitcoin Code være meget rentabel.

Ja, Bitcoin Code er lovlig at handle med. Indtil videre er der ingen regler for denne type investeringer. Det er godt at være forsigtig og kun risikere penge, du har råd til at miste.

Bitcoin Code er en intelligent software, der bruger algoritmer til handel med kryptovalutaer. Det er dig som bruger, der f.eks. angiver, hvor meget du vil handle for, hvor mange handler du vil foretage, og så videre.